Ruhsatmış izinmiş bunlar işin içine girmeden biraz araştırma ile kolayca öğrenebileceğin şeyler, ben sana işin içine girmeden öğrenemeyeceğin şeylerden bahsedeyim biraz iyi düşün öyle karar ver.
tavsiyelerin ürkütücü
evliyim hem de yeni sayılır.bu işi uzun süre yapmayı düşünmüyorum.tabi 3 yıl uzun değilse

ama hem cafe hem başka iş olayını en fazla 1 sene sürdürmeyi düşünüyorum.
bu devirde demir jopsuz cafe/iş yeri olmaz

şaka bi yana
daha önce magaza müdürlüğü yaptım, bana ait değildi fakat işletmenin zorluğunu biliyorum. 4 ay kadar da int cafede arkadaşıma yardımcı oldum.sabah 7 de açıyordum, öğlen 2 ye kadar sonra gidiyordum, gece 10 dan 12 ye kadar da gelip bakıyordum. 4 ay da saç sakal birbirine karıştı. en ufak bir şey de kavgaya meyilli oluyorsun.sinirler üst safhaya çıkıyor.Fakat sinirin kavganın bir işe yaramadığını biliyorum.Bulunduğum yerde tanıdığım güven timleri var ve eski bir emniyet müdürü tanıdığım var.kavgasız gürültüsüz hallederim herhalde
iş yeri sahibi eski belediye başkanı yardımcısı, o yüzden aslında ruhsat konusunda da sıkıntı çıkmayacaktır.
tek sıkıntı alacağım yer dediği ciroyu yapıyor mu yapmıyor mu, yapmazsa bile yukarıda arkadaşlarında belirttiği ek işleri de yaparsam, ki tatlı fikri de güzelmiş.Eşim on numara pastalar kekler yapıyor maşallah

Ve ben orayı aldıktan sonra bana satan kişi yakınıma ps4 cafe açar mı, bu sorunları kafamdan atabilirsem, sorun kalmayacak inşallah..
Değerli görüşleriniz için çok teşekkür ederim..