English adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Daha önce böyle bir işte hiç çalışmadığın için içinde bir korku,tereddüt olması çok normal.İlk başladığın zamanlar mutlaka hataların olacak ve zamanla işi öğrenip bu hatalardan kurtulacaksın.Özgüvenini biraz daha yüksek tutarsan her işte başarılı olursun.
Uzun zaman işsiz kalmam sanırım özgüven kaybına yol açtı hocam umarım toparlarım..Desteğiniz için sağolun..

macchess adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İnternetini bağlar takılırsın hocam, marketler özellikle tekel ürünleri satanların günlük cüroları güzel, memurluğa girmeden önce tahsildarlık gibi bi iş vardı o zaman cebimde daha çok para oluyordu çünkü yanımda makina vardı bilgisayar işi daha aktif yapabiliyordum. 1000 lira maaş alıyordum ama şimdi memurlukta cebimdeki o parayı arar oldum. Nebileyim kpssye üniversiteye de hazırlarsın vaktin bol çünkü.
Patron ufak bir laptopta koyucağını söyledi hocam zaten elbet dükkanda boş zamanımda olucak hallederim sanırım..

Bazı arkadaşlara 800 az para gibi görünebilir ama bana ilaç gibi gelicek..Ailemle kalıyorum ek masrafım yok ama katkı anlamında bu yaşlarda sıkıntı çekince insanın zoruna gidiyor..Şimdilik bunu ortadan kaldıracağım hemde dediğim gibi sitelerim için tanıtım yazısı, link vb. şeylerede bütçe ayırabileceğim..

Zaten şu okulu bir bitirsem başka birşey istemiyorum Desteğiniz için teşekkür ederim..

Vescox adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
gece durmayacak olmanız iyi olmuş hocam hayırlı olsun yeni işiniz
Sağolun hocam Haklısınız gece durmamam iyi, en güzel saatte ben evimde olacağım...