Arkadaşlar bir süredir işsizim net işlerinde de işler umduğum gibi gitmedi çünkü gerekli yatırımı yapamayınca maalesef pek yol kat edemiyorsunuz..
Geçen abim aradı kendisi bir içki firmasında satış temsilcisi, sürekli alım yapan müşterisi yeni bir Tekel Bayi açıyormuş başınada güvendiği birini koymak için tanıdık filan varmı demiş, oda direk beni söylemiş tabikide..
Geçen gittik adamla konuştuk 2-3 dakika bile sürmedi tamam arkadaşı gözüm tuttu eli, yüzü düzgün temiz boylu, poslu dedi..
Şu an dükkan tadilat aşamasında büyük ihtimal ötei hafta başlıyorum ama içimde bir tedirginlik var...
Daha önce bu işi hiç yapmadım lakin 4 m2 bir dükkanda durmak ne kadar zor olabilir..
Sabah 7:30 iş başı, akşam 7:30 patrona bırakıcam o durucak...Adam diğer dükkanda duruyor yani başımda sürekli biride olmuyacak rahatım..
Haftalık ilk 200 anlaştık sonra dükkanın durumuna göre artıcak..Sigortam ve yemeğim onlara ait..Yol parasıda motor alıcaklar büyük ihtimal kesin değil hem çevreye sipariş götürürken kullanıcam hemde eve giderken..
Dükkan bu arada İzmir / Alsancakta olucak elit bir mahallede yani zengin kesimi oturuyor....
İçim nedense huzursuz şans dileyin arkadaşlar umarım elime yüzüme bulaştırmam