Geçmiş olsun hocam umarım arkadaşların tez zamanda sağlığına kavuşur..
Ayrıca sen doğru olanı yapmışsın boşver can tatlıdır bu sana bir kez verildi bak adam deliymiş, sende bir aptallık yapıp üstüne saldırsan bıçak kalbine saplansa belkı şu an burada bunları yazamıyor olabilirdin..
Emin ol arkandan kimsede vayyy kahramanlık yaptı delikanlı çocuk demezdi..Belki arkadaşların 1-2 gün seni konuşur sadece ailen üzüldüğü ile kalırdı..
Bu tür durumlarda hiç polat alemdarcılık oynamıcaksın en iyisi he deyip geçiceksin..
Ayrıca bu bıçak olaylarını gerçekten yaşamıyanlar bilemez o anki insanın ruh halini..
Ufak bir kendimden örnek vereyim; Basketbol oynuyoruz izmir limontepeyi bilenler bilir nerde zibidi, serseri var orada geldiler yanımıza 2-3 tane kafaları güzel iş almıyalım dedik aldık oyuna tabi ağır fark yediler..Neyse sonra bulaşmalar filan beni ittirdiler birine patlattım diğeri sırtıma taş attı herhalde hayatım boyunca canım öyle yanmamıştır baktım bunlar ıslık filan 2-3 kişi daha geldi eve gittim o zamanlar amcamın büfesinden temizlensin diye getirdiğimiz döner bıçağı var kaptım gözüm dönmüş arkadaşlar bile tutamıyor girdim bunlara tabi hepsi kaçmaya başladı...Birini yakaladım yerde tekmeliyorum, Allah`tan elimdekiyle vurmamışım abim geldi onun tokadıyla kendime geldim..Yani bu tür durumlarda karşıdakinin gözü hiçbirşeyi görmüyebiliyor dikkatli olmakta yarar var
Çok şükür o gün bugündür beladan uzak durmaya çalışırım...
Allah korumuş seni bence duanı et yat uyu için rahat olsun