Hocam günlük yedek almıyor musunuz acaba? Eğer yedeğiniz varsa başka bir yerden hizmet alıp müşterilerinize bilgilerini güncellemelerini söyleyemez misiniz? Yedeğiniz mi yok? yoksa çok fazla mı saha personeli var?
Daha önce çalıştığım bi yazılım şirketinde el terminali yazılımı da ürettiğimizden ne kadar sıkıntılı bir durum olduğunu anlayabiliyorum. Eğer çok aktif kullanılıyorsa 48 saat ciddi bir süre. IHS verilerinizin tamamını kurtarmışsa beklemeyi tercih edebilirsiniz ancak kayıp varsa ve IHS'nin döndürdüğü zaman dilimine yakın bi tarihte yedek aldıysanız bence beklemeden başka bi yere aktarın.
Hocam anlık yedeklerim var, orada mesele yok. Yalnız terminaller şuan Türkiyenin her ilinde kullanılıyor. Remote bağlantıyı kapattık, artık yok istiyorsanız yedeklerinizi verelim diyorlar. Öyle bi dünya yok ama malesef. Benim sunucu bilgilerini değiştirmem için terminalleri geri çağırıp tek tek yazılımlarını güncellemem gerekiyor. Çok acayip zor durumda kaldık. Bugün telefonum 1 dk susmadı. Duymadığım lafları duydum müşterilerimden ki adamlarda haklı. 2 gündür iş yapamaz duruma geldiler. Kendi sunucumuzu alıp dgn 'ye koymaya karar verdik bizde. Ama işte sarsılan itibarımızı telafi etmek oldukça zor ne yazık ki