bilmeden seo işi neden yapılır ? olaya kendi açımdan bakarsak Valla şimdiye kadar kimseden bir kuruş para almadım,kimseyede bir kuruş para vermedim seo vs için..ve kimseyede ver şu siteni eski haline getiriyim demedim..tek yaptığım şey orda burda okuduğum ve kendi deneyimlerim sonucu oluşan bilgileri sadece r10 da oda vakit buldukça paylaşıyorum..peki bu bilmiyormuyum anlamına mı gelir hayır ama biliyorum anlamınada gelmiyor, her gün yeni birşeyler çıkıyor...peki insanlar neden kandırılır? seo cu bildiğini aslında bilemediği için mi yoksa bildiğini sandığı şeyin yanlış olduğunu bilmediği için mi...her iki durumdada kandırmak insanlara güven vermek kolaydır..ben şunu biliyorum ben şunu yapıyorum..kaç para şu kadar..referanslar dizilir..hiç yanlış referans olmaz zaten hep doğru referansdır..sonuç..bekle ve gör..ya benim yaptığım gibi yapıyor bazı insanlar r10 da..yada işini güzel yapmaya çalışıyor...
seo işine karşı değilim ama bu işte her geçen gün kendini tazelemek şart..eski bilgilerle devam edenler zaten sitelere zarar veriyor....lütfen seo işi yaptıracaksanız en azından birazda güncel konulardan haberdar olun..okuyun r10 da yazıları..güzel ipuçları var..ne güzel yazılar paylaşıldı tabi hepside geçmişte kalıyor..birkaç ay önce yazılan o güzelim yazılar bile halen etkisini koruyor..bence birazda eriniyor insanlar...çabucak netice kimse alamaz..bir ekmeği çiğnemeden yutmak zordur..bir siteyide çiğnemek gerekir..ekmeği boğazına dizipde çiğnersen nefes alamazsın..siteler gibi..bu yüzden tek tek çiğnemek lazım..ancak o şekilde olur..bilmiyorum anlatabildimmi..