PS4 çıktığı zaman elbette PS4 de oynamak isteyenler olacak. Bu arada PS3'ler elinizde patlamayacak, haliyle satabileceksiniz. Ama ilk aşamada 2 tane PS4 alınır, 8 makina olur. Yavaş yavaş tüm aletleri PS4'e geçirirsiniz, bu bir süreçtir ve bu süreçte siz kârlı çıkarsınız. Bununla birlikte kola, gazoz, çay, kahve, tost, ekmek arası, yer varsa langırt, abartarak ve semtine göre masa tenisi veya bilardo, yumruk atmak için aletler var ya onlardan, ayı kapma aleti, rahat koltuklar, belki ara sıra turnuvalar...
çok güzel düşünceler, onlar yapılmazsa bu şekilde gitmez zaten..fakat en büyük sorunumuz acaba kendisi yakınlarda bu tarz cafe açar mı, veya dediği gibi ciro yapar mı yapmaz mı?
fakat siz bu kadar şeyi yazınca aklıma şu geliyor.tamam insanoğlu çiğ süt emmiştir fakat, denemeden hiç bir şeyi anlayamayız.ve eğer varsayalım ki ciro dediği gibi değil, çalışarak arttırabilmeliyim.Diyelim yakınıma ps4 cafe açtı, tüm kazancımı ve diğer yerden gelen gelirlerimi kullanarak, yukarıda yazmış olduğunuz diğer işleri bir an evvel başlatmalıyım.Müşteri memnuniyetini üst seviyede tutup, ikramlarla, turnuvalarla dükkanımı canlandırabilmeliyim.ilk aylarda maddi açıdan çok zorlanacağım fakat, çalışırsam meyvelerini toplayacağımı düşünüyorum.
Yine de yorumları bekliyor olacağım, bu hafta son kararımı vereceğim..Çok da paranoya davranmamaya çalışmalıyız

ve Çok çalışmalıyız diye düşünüyorum..
Yorum yapan ve yapacak olan tüm arkadaşlardan Allah razı olsun, çok teşekkür ediyorum.Fikir, yorumlarınızla bana yardımcı oldunuz.İnşallah dualarda edersiniz, kendi işim olsun istiyorum.Yapanlar zor dese de, başkasının yanında çalışmak da çok zordur.Ayrıca alacağınız para sınırlıdır.Kendi işin olması her zaman iyidir.Evet cafe işi de çok zor.Sosyal aktivite yok fakat ilerde rahatlık için, genç yaşta sıkıntı, zorluk çekmek gerektiğini düşünüyorum.İlerde başka işlere de girilebilir.