emrefba adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne kadar çirkince konuşmussunuz. Kiracılar hep böyle mi ne demek ? İnsanları ne de iğrenç sınıflandırmışsınız. İstediğiniz kadar eviniz olsun ama gün gelir elde avuçta hiçbirşey kalmaz o zaman anlarsınız malın mülkün değerinin olmadığını.
Ev sahibiyseniz ve evin herhangi bir problemi varsa ya siz yaparsınız ya da ustanızı yollarsınız ki babanız sanırsam cimriymiş usta yollamak yerine kendi kolları sıvamış.
Giriş kattaki komşunuzu da taktir ettim, evi kiraladığı müddetçe onun sahibidir.
yanlış düşünüyorsun sen o evdeysen evdeki senin kullanımından kaynaklı arıza ev sahibini ilgilendirmez ya kendin yaparsın yada usta çağırırsın evet öyle kiracılar var kiracıdanda kiracıya fark var siz sol tarafınızdan kalktınız bugün sanırsam

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:25:36 -->-> Daha önceki mesaj 22:17:13 --

Martin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Size bizim gibi kiracı lazım hocam

Babam bir gün geciktirmez kirayı hatta 2 gün önceden verir..Aidat filanda aynı şekilde..

Maalesef diğer şikayetlerinize bende katılıcam..

Aynı apartmanda 40 daire var arkadaş elle saysan 5 kişi var apartmanda düzgün diğerleri hepsi ne diyeceğimi bilemiyorum..

Çoluk cocuk asansörle oynuyorlar akşama kadar bir yukarı bir aşağı çıtları çıkmıyor, 5 kere bozuldu bu asansör hala aynı..

En aşağıda arıtma sistemi kuruldu adam geliyor bırakıyor damacanayı gidiyor 2-3 saat sonra geliyor tüm sular yerde yazık günah her taraf pislik içinde oluyor..

Geçen yönetici seçtik adam 10 günde bıraktı düşünün dayanamadı uğraşılmıyor gerçekten..

Aidat filan toplamak ölüm geçen sille tokat kavga çıktı neymiş aidat verilmiyenler neden aşağıda kağıda yazılmış jandarma filan geldi..

Bizim pederinde canına tak etti baya sinirlidir dedim biz böyle insanlarla uğraşamayız taşınalım..

Gerçekten bazı insanları anlamıyorum hele geçen asansöre birinin çocuğu büyük tuvaletini yapmış, nasıl yetiştiriyor hiçmi bakmıyorlar diyecek söz yok hocam

Allah sabır versin bu arada

Bu arada internet olayına koptum nasıl çalmaya çalışmışlar anlam veremedim bir hatta 2 modem bağlanamaz ki ?
bağlanamadı zaten o gerizekalılar yüzünden 2 gün internete giremedim aşşağıdaki kutuyu karıştırınca öğrendim işin aslını sırf pi****ğine işe giderken modemi kapatıyorum gündüz girmesinler diye acayip kıl oldum çünkü