Selamlar,
Henüz lise çağında alaylı bi yazılımcıyım. Çok şükür kendimi geliştirdim, kodlama konusunda ilerledim. Ancak yazılım-algoritma tasarımı, algoritma analizi vb. teorik konularda eksiğim var. Tanıdığım üniversite öğrencilerinin çoğu bu tarz teorik konuları sınavlar için öğreniyor ve mezun olduğunda dahi kullanmıyor. İşin içinden geldiğim ve bunun eksikliğini hissettiğim için ben bu teorik derslere girmek ve işin ehlinden öğrenmek istiyorum. Üniversiteye girene kadar yazılımda daha yol katetmeyi amaçlıyorum, bu işi seviyorum ve bu teorik konuların eğitimini üniversiteye bırakmak istemiyorum.
Derslerine kaçak girmenin kolay olduğu, kontrollerin sıkı yapılmadığı bildiğiniz üniversiteleri yazarsanız sevinirim. Devlet ya da özel olur farketmez. Aradığım konuların anlatıldığı derslere girmek istiyorum. Eğer sıkıntı doğurmazsa uzun süre derslere katılacağım.
Başka bölümlerde bunu yapan kişileri tanıyorum ancak bilgisayar ya da yazılım mühendisliği konusunda bildiğim bi üniversite yok. Bu konuda bana yardımcı olabilecek kişiler bilgilendirirse gerçekten çok sevinirim. Diplomanın önemi yok, amacım kendimi geliştirmek.
Teşekkürler.