hocam saat ücreti 4 tl.içeriye müşteri gibi birilerini yollamak iyi fikir, ama içim rahat etmez.kendim görmem lazım. günde 3-4 kez önünden geçiyorum, durup bakamıyorum ama, gördüğüm kadarıyla her geçişimde en az 1 makina açık, akşam üstü 5 den 10 a kadar 4-5 tanesi açık. dışarıdan gördüğüm kadariyla yaptigim hesaba göre, aksam 5 den 10 a kadar 5 saat boyunca, 4 makine açık kalsa, bir makine 20 tl birakir, 4 makine 80 tl birakir.her geciste en az 1 tane acik gordum dedim ya, sabah 11 den 5 e kadar 6 saat boyunca 24 tl yapar ve toplamda, disaridan gorup, yaptigim hesaba göre 104 tl yi bulduk..bu hesaba göre ideal ama yapilmaz yada, değişiklikle ciro arttirmaya calisilmali.tabi bu hesap disaridan girip, kabataslak bir hesap.eğer 15 gün kalırsam orada, bu hesapta kesinlesir.üzerine diğer ek isler ve yiyecek icecekle gunluk 30 tl daha eklenirsede yine güzel olur..
tabi cafede yiyecek içecek ve diğer işler için bir ruhsat ve maliyet gerekli mi, bilen varsa ve yardımcı olursa sevinirim. içeriye bilgisayar koymak, iyi fikir,fakat bildiğim kadarıyla sıkıntılı, ayni caddenin sonunda bir pc cafe var ve pek rağbet görmüyor..eğer ilk aydan adamın dediği gibi 3 bin net birakirsa, yan dukkan bos, orayida alıp, ps 4 ler, ve diger oyun konsullarindan, müşterinin isteğini göz önüne alarak büyütmek istiyorum..
tüm yorumları okuyup, fikrini paylaşacak bir kaç arkadaş daha yorum yaparsa sevinirim..önerilerinizi bekliyor olacağım, teşekkürler..