Size bizim gibi kiracı lazım hocam
Babam bir gün geciktirmez kirayı hatta 2 gün önceden verir..Aidat filanda aynı şekilde..
Maalesef diğer şikayetlerinize bende katılıcam..
Aynı apartmanda 40 daire var arkadaş elle saysan 5 kişi var apartmanda düzgün diğerleri hepsi ne diyeceğimi bilemiyorum..
Çoluk cocuk asansörle oynuyorlar akşama kadar bir yukarı bir aşağı çıtları çıkmıyor, 5 kere bozuldu bu asansör hala aynı..
En aşağıda arıtma sistemi kuruldu adam geliyor bırakıyor damacanayı gidiyor 2-3 saat sonra geliyor tüm sular yerde yazık günah her taraf pislik içinde oluyor..
Geçen yönetici seçtik adam 10 günde bıraktı düşünün dayanamadı uğraşılmıyor gerçekten..
Aidat filan toplamak ölüm geçen sille tokat kavga çıktı neymiş aidat verilmiyenler neden aşağıda kağıda yazılmış jandarma filan geldi..
Bizim pederinde canına tak etti baya sinirlidir dedim biz böyle insanlarla uğraşamayız taşınalım..
Gerçekten bazı insanları anlamıyorum hele geçen asansöre birinin çocuğu büyük tuvaletini yapmış, nasıl yetiştiriyor hiçmi bakmıyorlar diyecek söz yok hocam
Allah sabır versin bu arada
Bu arada internet olayına koptum nasıl çalmaya çalışmışlar anlam veremedim bir hatta 2 modem bağlanamaz ki ?