Aziz Yildirim'i zerre kadar sevmem, biran once gidersede Fenerbahce icin daha iyi olur gorusundeyim, ama MAA karsisinda Aziz Yildirim'in kazanmasini isterim. Aziz Yildirim'in sportif acidan basarisizligi bana gore tartisilmaz, onun icinde gitmesi lazim, ama alternatifi MAA ise baskan dursun. Aziz Yildirim'in Fenerbahceliligi tartisilmaz, MAAninki tartisilir. Bugun FBnin avrupa kupalarina katilmamasinin ana sebebi MAA'nin federasyonunun ilk hazirlattigi etik kurulu raporu. O raporun arkasindda kim varsa, su anda GSde yonetici. Yani insan bir dakika dusunur, GSlileri bu konudan uzak tutmak icin elinden geleni yapar, bizim malum FBli federasyon baskani komple GSlileri etrafina toplamis. Adamlarin niyeti belli, zaten desifre olduktan sonra hepsi GSde yonetici oldu. Herseyi gectim, UEFA mufettisi Cornuya bizim MAA, Lutfi Aribogan, ve Ilhan Helvasi FBnin hile yapmama ihtimali 1% bile degil demis. Allahindan kork be MAA. Birde bu adama Aziz Yildirim hastahanedeyken biz sike yapmadik demis. Devletin bakani bile MAA federasyon baskani olmadan bu isleri az biraz biliyordu, ona ragmen geldi dedi. Yani oyle feedrasyonu aldik,5 gun sonra bu olay kucagimiza dustu olayi hikaye.
Benim sahsi gorusum sudur, Eger Demiroren o zaman baskan olsaydi, ne FB, nede BJK hicbir ceza almadan bu is biterdi. MAA FB baskani olmak icin Aziz Yildirim'i yeme olayinda FBnin cikarlarini degil, kendi menfaatini dusundu. Firsat bu firsattir diye verdi atese odunu. FB camiasida tepki koyuncada, eli ayagina dolandi, ne yapacagini sasirdi. Eline gozune bulastirincada, isi yarida birakip cekip gitti. Lider adam birakip gitmez, eger FBnin suclu oldugunu dusunuyorsaydi, verecekti cezasini. Yok eger suclu degilsede, mahkemelere bu isi dusurmeyecekti. Bize lider lazim, is sikiya girince kacan adam lazim degil. Insallahta bundan sonraki kongrede Aziz Yildirim devrilir, ama su MAA karsisinda basarili olur.
MAAyi destekleyen FBlileride anlamiyorum. Aziz Yildirimda iletisim sorunu var, uslup sorunu var, basarisizlik var, ama FBli. MAA mahallenin yakisikli delikanlisi ama zora gelince federasyondan topukladi, FBnin ceza almasi icin elinden geleni yapti, FBliligi tartisilir. Muhalefet duzgun adam cikarsin, onu destekleyelim, ama MAA ne abi allah askina. O gitsin cok guvendigi GSli calisma arkadaslari ile GSde calissin. Adam bide 2011 kupasi bizim, kimse bizden alamaz diyor. Guzel kardesim kupa bizimse, sike yoktur, ne cikardin bu kadar belayi basimiza diye sorarlar adama? Onun derdi Aziz Yildirim'i itibarsizlastirmak, sonrada baskan olmakti, benim bildigim FBliler bu tezhagi gorur.