NetMaster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu kadar tepki alman normal kiracılar hep böylemi olarak genellendirmişsin, hani ben ev sahibiyim falan filan ego biraz yüksek sanırım.
Ego felan yok hocam,Yüzlerine hatalarını vurmadıgımz için burda derdimi yazdım,Genelle yapmak saçma haklısın fakat ben bir tepki olarak başlıgı öyle girdim çünkü bize gelenler böyle bıktım yani,
Bizde zamanında kiracıydık,Akrabalar var kirada, En yakınım teyzem 5 sene kirada kaldı sonra kendi evini aldı,
Kiracı olmanında bir adabı var , Çelik kapı yerinden oynamış dökülmüş, Mutfak dolabları kırılmış, Combi bozulmuş,Petekler pas tutmuş,Kapıların kulpları camları uçmuş,Banyo tuvalet felan ne varsa bozulmuş, Vs vs 20 Milyar masraf diyorum Taktıgı 7 milyar borçu saymıyorum.

Binadan yada evden kaynaklı her türlü problemin masrafını biz karşılıyoruz,Verilirken zaten sorunsuz veriliyor,Fakat adam gidip çelik kapıyı indircek biz gidip kapımı takcaz

MeSsO_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Maşallah hocam iyi daire varmış sizdede
Hocam 5 Kiracımız var işte 1 dairede biz oturuyoruz,

Know adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu Zamanda Ev Sahibide Olmayacaksınız, Kiracıda.

Allah Acilen Herkese Oturabilecek Bir Ev Nasip etsin... (amin)
Amin hocam, Babam valla diyor satacam hepsini bir gün ama ne zaman biz aldıgımız kiraları kiracıların kırıp dökdüklerine veriyoruz