Ne kadar çirkince konuşmussunuz. Kiracılar hep böyle mi ne demek ? İnsanları ne de iğrenç sınıflandırmışsınız. İstediğiniz kadar eviniz olsun ama gün gelir elde avuçta hiçbirşey kalmaz o zaman anlarsınız malın mülkün değerinin olmadığını.
Ev sahibiyseniz ve evin herhangi bir problemi varsa ya siz yaparsınız ya da ustanızı yollarsınız ki babanız sanırsam cimriymiş usta yollamak yerine kendi kolları sıvamış.
Giriş kattaki komşunuzu da taktir ettim, evi kiraladığı müddetçe onun sahibidir.
hocam seni bi konuda desteklemek hiç aklımın ucundan geçmezdi
Tuvaletiniz tıkandığında ev sahibinimi çağırıyorsunuz siz?
Biz çağırıyoruz hocam, e tuvalette emanet; pimaş kırılır rutubet olur vs vs ev sahibi kendi yaptırsın dimi?
Konu sahibi arkadaşın iyi niyetinden şüphem yok ama, çok yanlış bir konu.
Kendimi bildim bileli, kiradayız ve babamın memur olmasından dolayı çokta şehir değiştik.
Bir anım:
Bi keresinde hatırlıyorum, yeni bir eve taşındık eşyalar bitti; babam yorulmuştu dedi aşağı inip bi sigara içeyim.
Yeni ev sahibimiz geldi, konuşuyorlar o ara biri uğrayıp selam verdi. Ve o gün akşamın bi saatinde evi tekrar başka bi yere taşıdık.
Neden mi?

ev sahibi babamı, 'bu da yeni kiracımız' diye tanıştırdı diye (fena halde gurur yapar

)