bergamagri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar. E-ticarete girmek istiyorum bu konuda sitemi kurup bana danışmanlık yapacak düzgün ve disiplinli-güvenilir bir arkadaş arıyorum. Bir şirketim var halihazırda yani fatura kesmem vs… gibi sorunum yok çok şükür. Site kurulumu için bütçem: 250 TL(domain, host benden. Kurulum ve ürün girişleri senden pay u entegreli* sanal pos gelene kadar) Diğer zamanlar için her ay 100 TL öderim. Diğer aylar beklentim: sitenin linklerini kontrol etmen varsa kırık linkleri toparlaman, Script için varsa gerekli güncellemeleri yapman. Host konusunda uptime durumunu kontrol etmen.
Extra işler için aramızda fiyat konuşur anlaşırız zaten. Amacım ilk planda satış ortaklığı yapan sitelerden xml çekip ürünleri satarak piyasaya girmek. Gerçi bu konuda birlikte de düşünerek hareket edebiliriz. Bu işten para kazandıkça senin kazancın da yükselecektir arkadaşım o konuda da sıkıntın olmasın. Tercihim İstanbul da ikamet eden bir arkadaş olsun ya da yakın bölgeler. İlgilenen arkadaşlardan pm beklemekteyim saygılar…
Site kurulumu icin 250 TL butce ile bu olaya girecekseniz hic baslamamanizi oneririm.

Saygilarimla,,