domaininizi ns1.ihsdnsx5.com ve ns2.ihsdnsx5.com dns
dns yönlendirmesini yapalı bugün 37. gün olmuş
telefonlarınız kapalı ulaşılmıyor
size sms olarakta ulaşmaya çalıştım..
her görüşmede siz ne derseniz tamam dedim - salı - çarşam - cuma
sözler aldım..
** Domain Servers:
ns1.ihsdnsx5.com
ns2.ihsdnsx5.com
sonuç....
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:57:38 -->-> Daha önceki mesaj 13:56:09 --
Mesajinizi nereden honderdiniz? Pm gorunmemektedir.
Sent from my iPhone using
Tapatalk
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:26:22 -->-> Daha önceki mesaj 13:02:23 --
Maillerimizden kim olduğunuzu bulduk. Yazdığınız mesaja istinaden yine belirtiyorum, eposta ile de yazdım.
Bizden sistemi satın aldığınızda geçici olan domaininiz üzerinden kurulmasını talep etmişsiniz. Sistem kurulduktan 37 gün sonra bize xxx'li olan domaine geçeceğinizi belirtmişsiniz ve bizde size email ile dns bilgilerinizi belirttiğimiz adreslere yönlendirmeniz gerektiğini belirtmişiz.
Mesajımızı es geçmiş olacaksınız ki 14 Ekim'de bize aşağıdaki iletiyi yazmışsınız:
Bizde altına:
Bunun üzerine sizden tarafımıza gelen ilk geri dönüş yukarıdaki mesajınızdır. Bu mesaj üzerine de az önce bize gönderdiğiniz eposta mesajınıza tekrar aynı yanıtı ilettik.
Eğer tarafımızca yapılmışbir ihmalkarlık ya da olumsuzluk varsa biz üzerimize düşeni yaparız. Ancak tek tek ekran fotoğrafları dahil ekleyebiliriz, durum bu anlattığımızdan öte değildir.
Siz yönlendirmenizi gerekli şekilde gerçekleştirin, pazartesi mesaimiz başladığında sisteminiz eksik, kusurlu, hatalı ya da ayıplı ise burada belirtiyoruz ödemenizi anında geri iade edeceğiz.
1300'e yakın iMağaza verdik, böyle bir sorunu müşterilerimize yaşatmış değiliz.
domaininizi ns1.ihsdnsx5.com ve ns2.ihsdnsx5.com dns
dns yönlendirmesini yapalı bugün 37. gün olmuş
telefonlarınız kapalı ulaşılmıyor
size sms olarakta ulaşmaya çalıştım..
her görüşmede siz ne derseniz tamam dedim - salı - çarşam - cuma
sözler aldım..
** Domain Servers:
ns1.ihsdnsx5.com
ns2.ihsdnsx5.com
sonuç....