GuNGoRv adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İyide konferansı ETOHUM yapıyor konuşmacılarda kendini tanıtacak insanlar değiller ikisininde cvlerinde google da çalıştıkları yazıyor. Hepsini geçtik giriş seviyesi veya ileri seviye olayına bakmıyoruz yanlış şeyler öğretip ben seo konferansı veriyorum dersen kendini de rezil edersin etohum gibi kuruluşuda rezil edersin. 1 ay önce yapılan seozeo konferansını adam yok saydı türkçe 1 tane bile kaynak yok dedi üstüne özgün içerik yalan google TÜRKÇEMİ BİLİYOR diyor bu nasıl bir mantıktır ? Ha birde koskoca youtube arama motoru olarak anlattı ilk cümlesinde daha ne diyelim.

MusaitYerde adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bilmeden konusuyorsunuz uzuluyorum. Yapmayin. Ucretsiz olmasinin sebebi isim yapmak degil, ogretmektir. Iki isminde senin kaba tabirinle pazarlamaya ihtiyaci yok. Neden dersen, birisi google de calisirken birisde kendi sirketiyle buyuk kurumlara hizmet veriyor. Isim yapma gibi dusunceleride yok hani. Iyi aksamlar.
İnsanların kendini pazarlaması kötü bir şey değil. Ticari güzel bir adımdır. Google'da çalışıyor olması tanındığı anlamına gelmiyor..Google'da çalışan 10 tane isim sayacak adam sayısı azdır(departmanı vs fark etmez) Bizim özellikle Seo ve E-Ticaret uzmanlarımız okul okul gezip, sosyal medyada takipçi toplamanın, isim yapmanın derdinde. Şirket açayım müşteri gelir diye bir şey yok. Netice olarak yaptıkları işleri eleştiriyorum gibi kisveye bürünmeniz ilginç. Bu tarz etkinliklere giden misafirler ve konuşmacılar için çevre yapmak her zaman ön plandadır.