Belirttiginiz offline lisanslamayi yapamayacagimi belirttim.(*) Istege bagli bir guncellestirmedir bu .[ Orn..Bir websitesi vardir ozel tasaerim talebiniz olur bu standart ucretin disindadir.]
Ya da bu talebe bagli degerlendirme yapilir, eksiklikler uzerinde gelistirme yapilir.(**)
Soylemis oldugumuz modem markalarinin 3G modemlerini kullanmazsaniz hata alabilirsiniz. Kaldi ki Windows bile cogu donanimla bazen calismayip hata verebiliyor.( Windows 8 de bile hala kucuk gozle gorulemeyen hatalar ve eksiklikler sayabilirim)(***)
Lisanslama icin Internetten kontrol her yazilimda olur. Internet erisiminiz olmazsa lisans hatasi alirsiniz.(****)
3.5 senedir 170 uzeri musterime hakkiyla destek verdim veririm de. Alnimda aciktir.
Ancak lutfen Whatsapp tan saat 00.00 da yazdiginiz kisinin de insan oldugunu , yorgun olabilecegini , uyuyabilecegini vs. lutfen unutmayin. .
Ve kullandiginiz bu sistemle suana kadar gonderdiginiz smsleri dusunurseniz piyasada 1000 mesaji 29 Tl ye gonderirken bu sistemle ne kadar kar yaptiginizi da lutfen 2 dk dusunun. Ve bazi seyleri boyle degerlendirmenizi rica ediyorum.
GT-S7562 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi