Mesajdan önce Galatasaray`lı olduğumu belirtmek istiyorum..Sonra yanlış anlamalar olabiliyor..
Hala Aziz yıldırım diyenlere inanamıyorum..Yanlış anlaşılmasın M.A günahım kadar sevmem ama bence artık yeni birisi çıkmalı..
Bu adam tamam çok başarı sağladı fenere ama belli bir yerden sonra fazla aşk aşık usandırır oldu..Yanlış yollara saptı, yahu bu adamın suçu olmasa onca kurum şike var demezdi..Tescillemeyen yer mi kaldı ???
Ayrıca ne bu aziz sevdası ben anlam veremiyorum..Fenerbahçe mi ? Aziz yıldırım mı ? diye sorsak oturup düşünecek insanlar var..
Fenerbahçe takımı bu insana çok mu muhtaç ?
Ali Koç eğer başa gelmek isteseydi, emin olun siz 1 senede boşuna aziz aziz diye ağlamıştık dersiniz...
Ayrıca Koskoca Fenerbahçe azizin karşısına 1 tane sağlam aday çıkaramıyorsa, kimseye çıkıp laf sokmaya çalışmasın..
Bu adam karakterini ve kişiliğini Alex gibi bir oyuncuyu göndererek belli etti..Adam yıllarca emek verdi, yeri geldi canını dişine taktı..
Fenerbahçe bir çok başarını Alexe borçluydu..Ben her zaman rakip takım taraftarı olduğum halde keşke Alex bizde olsaydı derdim..Çünkü futbolculuğu ve karakteriyle on numara insandı..
Herkese pislik atar durur aziz zaten herkes yanlış, bir kendi doğru beyefendinin..
Bu adam zaten Fenerbahçeyi şu saatten sonra biraz düşünse seçilse dahi adam gibi çıkar istifa ederdi..Sanırım Feneri küme düşürmeye kararlı..
Ne diyelim ne sonuç çıkarsa çıksın, Fenerbahçeye ve taraflarına hayırlı olmasını diliyorum..
Umarım hiç kimsenin kendi takımlarından daha büyük olmadığını bazıları hatırlar..