SteyLeR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Son zamanlarda çok yediyseniz veya geceleri akşamları yemeye başladıysanız normaldir en kolay kilo alınan yer basen ve kalçalardır
Basen ve kalça bölgesinde yağlanmalar için 3-4 hafta bir program deneyebilirsin
İnternette illaki vardır basen ve kalça eritme
Ağırlıksız makinesiz çalışmak daha faydalıdır
Ayrıca program uygularken sürekli su içmeye dikkat edin gün içinde fazla su için su tuvalete çıkmanıza ve aynı zamanda program esnasında yağ yakmanıza faydalı olur

Pek incelemedim ama bu veya benzer programları deneyebilirsiniz
http://vucutgelistirme.co/basen-erit...reketleri.html
Kaydettim linki hocam sağolun bu programı uygulamayı düşünüyorum fakat biraz daha siteyi inceleyeyim

kalitelihostorg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocanız ne demek istedi bilmiyorum fakat 1 saat üzerinde VG Yapılmaması gerekiyor, Yani azı karar çogu zarar lafı bu spor için geçerli.
Veridiginiz linkte 1.gün kol ve gögüs ikiside 4x10 set , 1 Set 1 dkda yapıp 2 dk dinlenirsen, 10-12 DKda 4x10 Set biter, Digeride aynı sürede yani 20-22 dk 2 Hareket için yeterli bir süre..
Dinlenme olayı spordan sonraki zaman için geçerli bildigim kadarı ile..

Mesela 2 Gün VG 1 Gün dinlenme 2 Gün VG 1 Gün Dinlenme gibi.
VG derken neyi kast ediyorsunuz hocam ? Birde ben zaten 1. gün hareketinde şınav vaktimi alıyordu diğerleride ağırlık fazla katınca ondan çok yorulup geçiktiriyor olabilirim . Birde en alta karın egzersizleri var oda hergün onuda içine katın onlarda 4x10 .
Ama biraz daha araştırıyorum haftada olmazsa 2 gün sadece evde fitness yapmayı planlıyorum .

organik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Xbox Kinect ve Your Shape!
Adım adım kilolara elveda.
kalitelihostorg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gta 5 İçin Xbox almıştım ama memnun kalırsanız yazın bende Your Shape alayım
organik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aylardır kullanıyorum, acayip memnunum. Oğlan kollarıyla GTA5 Assasin 3 felan oynuyor, ben de karşısına geçip Your Shape yapıyorum. Resmen göbeğim küçüldü. Yakında kemere delik açacağım.
İlla bana galaxy s4 dü sattıracaksınız