evet bir çok örnek mevcut. ayrıca ipini kopar site açabilir bunda sıkıntı yok engelde yok siz farkınızı göstereceksiniz ki sonunda kazanan siz olun. facebook kurulurken de bir sürü alternatif vardı ama ne oldu facebook hepsini solladı yılların msn si tarih oldu. bu işte sağlam çalışmak yılmamak önemli. ister tek kişi ister 10 kişi önemli olan işe sahip çıkmak.
100 haber kopyalarım işler yürür derseniz
3-5 ay çalışayım sonra bırakayım kazanayım derseniz
ben yatırım yapmam sıfır giderle binlerce gelir yapayım derseniz
malesef kazanamazsınız.
birde ben evde oturup illa internetten kazanacağım derseniz buda kötü bir gelecek çizer size. Tabi illa başka işte çalışmanız gerekmiyor. Son yıllarda sadece siteler için ofisler açıldı işin ciddiyeti bu şekilde olur tamindir buna çok güzel örnektir sevgili caner bayraktar da "yahu ben evde oturayım 3-5 editör bulayım siteyi götürürüz deseydi şuanda bu kadar büyüyemezdi"
internette para çok. pasta çok büyük ve bu pastada kimin nekadar yiyeceği tamamen kişiye ve girişime bağlı.
google yahu sen çok iyisin ama ben sana para yetiştiremiyorum diğerleride var demez. Sen ne kadar hit çekersen adil olarak googleden gelen para o derece çoğalacaktır.