BahadirT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Botlar illa classdan çekmezki javascript sağosun <a class="" href="">title</a>

sen istersen buradaki herşeyi değişken yap url yapman için <a tagını kullanman lazım eğer sen bu tagı kullanıp herşeyini id'ni refini classını hrefını nasıl yaparsan yap javascript sagolsun hepsini eleyerek bana getiriyor zaten href'i de title ıda

Cyber-Warrior'a login de yaptım bot ile (captcha aşarak)

Bunda hiçbir sıkıntı yok.

Konuya daha yazmayacaktım fakat proxy , ip değiştirme bunlar size basit gelebiliyor ama senin kullandığın browser gibi göstermek de cURL'a düşüyor.

cURL ile yapabilecekleri küçümsememek lazım ki bu javascriptle birleşirse fare oynatmaktan tutun yapabileceğiniz herşeye çözüm var. Ama eğer illa ben botlara karşı önlem alıcam derseniz cloudflare var ayarları yaparsınız her siteye girişte captcha sorar bu captchayı aşmak da kolay bir iş değil fakat bu seferde hitlerinizde çok fazla azalma olur.

Moodle sistemi dahi aşılabiliyor cURL ile.

İstenirse : youtube,google,facebook,vk.com,sahibinden,r10 vs her siteden veri alınabilir bot yapılabilir.
benım işime yaramaz normalde ben de bot yazıyorum çok kez bot yazdım imzaya da bakarsan anlarsın he buna onlemde almadım hiç şu gune kadar oda onlem alcak bu tarz bir sitem olmadı sadece botla içerik çekerken bazı sitelerde bole hatalarla karşlıştım bunu gostemek istedim