ZeNaN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Burada benim anlamak istediğim arkadaş bana gelip ucuz teklifte bulunup size gelip normal fiyattan kabul ediyor benim anlamadığım burası ve bu haksızlıkta ister istemez zoruma gidiyor fakat kesinlikle şahsi yargım yoktur burada ben bunu anlamak istedim fakat boyut amacını aştı sanırım haksız olduğumu düşünen kişiler kusuruma bakmasın ama skype de başka burada başka konuşuluyorsa şüphe duyarım ki neyse en güzeli susularak verilen cevaptır diyerek peki siz haklısınız efendim diyor ben haksızım diyerek her iki tarafa hayırlı olsun hayırlı pazarlar...
yatacaktımda buna cevap vermeden yatamayacağım.

size teklifim 2 haftada 0.8 kuruş sonra 0.9 kuruş sonrada 2 ay içerisinde 1kuruş şeklinde olmuşki zaten kelime başı 1 kuruşa tekamül etmiş. Sizi denemeden direk 300 makale yolla kelimesi 1 kruştanmı veriyim diyecektim?. Ayrıca uzman makalenin anlatımı ve hitabı daha hoşuma gittiği için direk kelime başı 1 kruştan anlaşmışım zaten size ebedi bana 0.8 kuruştan yazın dememişim 2 hafta demişim uzun çalışma arkadaşı arıyoruz belki 1-2 sene çalışacaz her hafta 40-50 konu alacaz 2 hafta 0.8 kuruştan istememizin denemek istememizin zararı nedir çok merak ediyorum. Siz işe girdiğinizde direk bir maaş üzerindenmi başlıyorsunuz hiç iş yerinde çalışmadınız sanırım lütfen bir ara real hayata bakın işleyiş nasıl.

Bu forumdan 1k dan fazla makale aldım sadece 1 tanesinden 500 üzeri konu aldım diğerlerinden 50 -60 ve içlerinden 1-2 hariç gerisi kopya içerikle sürekli beni kandırma yoluan gitti şayet o arkadaşları bile burada deşifre etmedim. Kimsenin ekmeğine mani olmayayım diye.

Size şu kadarını söyliyim Gerçekten sizinle çalışmamış olmaktan dolayı çok şanslı olduğumu düşünüyorum.