Yeniden merhaba arkadaşlar;
2013 yılında başlamış olduğum makale hizmetimde uzun yıllar boyunca tek 1 kullanıcı ile bile sıkıntı yaşamadan devam ettik. 1,5 senedir ise makale yazarlığını bazı sebeplerden dolayı bırakmak zorunda kalmıştım. Ve artık aranıza geri dönmenin vakti geldi...
Neden Ben?
Bunun yanıtı için konuda yer alan referanslara göz atmanız yeterli olacaktır. Bir işi yapıyorsam ya en iyi şekilde yapmaya çalışırım ya da hiç girişmem. Yıllanmış şarap misali olan referanslarıma bakabilirsiniz.
Ücretlendirme 100 Kelime: 1.5 TL
> En az 10 sipariş verebilirsiniz. Fiyat sabittir.
> Editörlük için lütfen iletişime geçiniz.
İletişim:
> ÖZEL MESAJ: Şimdilik forum üzerinden özel mesaj atabilirsiniz.
> SKYPE: Yakında...
Referanslarımız
Muzaffer09 adlı kişiye haftalık iş verilmiştir.
Verdiği örnek makale tatmin edici iş sonucu beklenmektedir.
düzenli makaleler alınıyor, ilgili bi arkadaş. tşk.
10 adet makale için anlaşıldı. Teşekkürler ilgili arkadaş
Hocam Makaleleriniz çok beğendim. Gerçekten kaliteli ve özgün olmuş teşekkür ederim. Söz Verdiği saatte teslim ettiği için ayrıyetten teşekkür ederim. Ödeme yapıldı.
Makaleleri aldım, hepsi çok güzel 100% özgün hazırlanmış. Tekrar çalışmak dileğiyle.. Teşekkür ederim.
Tanıtım yazıları alındı.
Teşekkürler.
10 adet makale aldım kendisinden, tam zamanında teslim etti, teşekkür ediyorum.
sorunsuz yazlar alınmıştır arkadaşın yazıları çok akıcı sipariş vermeyi düşünenlerin aklında bulunsun.
İşin devamı gelecek bu arada .
Temiz iş yapıyor. 5 Makaleyi mis gibi 30 dakika gibi bir sürede yazdı. Ellerine , klavyene sağlık.
iş verildi zamanında teslim etti, güvenilir r10 üyesi, yaptığı iş hakkında ilgili ve sabırlıdır tavsiye ederim forumdaki arkadaşlara
Elinize Sağlık, istediğim tarz'da, ve eksiksiz olarak teslim ettiğiniz için. Tekrar görüşmek üzere, Hayırlı işler.
iş verildi hızlıca teslim etti arkadaş
1 adet seo uyumlu tanıtım yazısı yazdırıldı. Gayet güzel ve hızlı teslim etti.
Teşekkürler.
Makaleleri aldım, hepsi çok güzel 100% özgün hazırlanmış. Tekrar çalışmak dileğiyle.. Teşekkür ederim.
Ödeme yapıldı ve arkadaşı tuttum gerçekten sürekli çalışacağız inşallah.
Deneme amaçlı 5 makale aldım memnun kaldım 45 tane sipariş verdim.
Setörel tanıtım yazıları yazdırıldı. Başarılı
2 adet site tanıtım yazısı yazdırılmıştır.
hızlı ve özgün teslim etmiştir.teşekkürler
4 Adet Tanıtım Yazısı Alınmıştır. Teşekkürler.
21 adet oyun makalesi için anlaşılmıştır.
Örnek makale teslim alındı, gayet temiz, detaylı ve özenli yazılmış.
21 makaleden sonra siparişler devam edecektir.
Çok teşekkürler
10 adet aldım gayet hızlı arkadaş
50 adet makale yazdirildi arkadaŞ İŞİnde tİtİz ve dÜzenlİ yenİ sİparİŞler hazirliyorum.