butur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yazdığım yanlış anlaşıldı sanırım.

Ben yorumu size ve sizin gibi düşünen kişilere yazdım.

1 sunuculuk lisansı birden fazla sunucuya kullanmak hatadır, yanlıştır. Büyük bir kesim bu hatayı yapıyor diye bu doğruymuş gibi empoze ettirilmemeli.

Bir imam hutbe sırasında okuduğu herşeye birebir uymuyor olabilir. Ama olması gereken budur şeklinde doğru olanı bize iletiyor.

Burada da bir yanlış varsa insanlar bunu iletiyor. Ama bu iletimi yapan kişi ben kusursuzum her hakkı gözetirim asla yanlış uygun olmayan işleri yapmam diye bir iddiada bulunmuyor.
Bende genelleme olarak konuştum zaten bunun doğru olduğunu savunan kişiler alınsın üstüne diye, bu gün OVH dan yada bu benzeri otomasyon kullanan yada sanallaştırmasında Windows yada yazılımsal lisans gerektiren, yada ESX yazılımını lisanslı kullanan kaç kişi vardır sizce, ben size oran verebilirim çok rahatlıkla %0,01 (onbinde bir). Bunlarda çok çok sıkı denetleme geçirenler yada muhasebesel giderlerinde kullanılmak üzere olanlardır.

Ben bunun doğru olduğunu savunduğum noktasını zaten hiç bir satırım da bulamazsınız, ama bunları görmemezlikten gelip sanki hiç yapılmamış duyulmamış gibi "aaaa ne kadar yanlış" "o tek lisans için bide utanmıyormusun" yazmakta abeste iştikal değil mi sizce ?

Benim tepkimin buna olduğu aşikar, söylediklerimi farklı yerlere çekmenin bir anlamı yok.