ZeNaN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim olduğumu bildiğiniz için olmasın bu konuşma neyse Tha nickli arkadaşla skype görüşmemiz

Burada sizin işinizi alsam ne olacak almasam ne olacak nasipse iş zaten gelecek...

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:11:24 -->-> Daha önceki mesaj 21:09:52 --

Evet iyi ki bedava yazmamışız değil mi ? işte konuşma kaydı

Nede olsa elimizde kanıt yok sizi gidi bedava yazar çizerler sizi hadi şimdi Allah ın selameti üzerinize olsun.
Sana resimli olarak kanıtları sunduğum halde hala bedava yazar çizer diyerek, aşağılama, karalama yoluna gidiyorsun.

Bizim arkadaşa sunduğumuz referanslar dolayısıyla kendisi bizimle 1 TL üzerinden çalışmayı kabul etmiştir. Ancak bu durumu hazmedemeyişin, kendini küçük duruma düşürüyor.

Ayrıca, seninle olan skype görüşmemde, senin olduğunu bilerek o cevapları verdiğimi iddia etmişsin. Peki o zaman sen neden beni skype üzerinden ekleyip fiyat aldın? Beni eklemenin amacı neydi?

--
Kusura bakma ama, bu durumu gören herkes, buna hazmedememe der. Ben sana bir önceki mesajda tüm kanıtları sundum, ve işi 1 TL üzerinden yaptığımı da kanıtladım. Dilersen, bu konuyu burada kapatarak, kendini daha fazla küçük düşürme.

Ben, işin benim ile ilgili olan tarafı için konuşuyorum. Bana attığım iftiranın yalan olduğunu kanıtladım.
Ayrıca şunu da ekleyeyim, sence ben 16:22'de tha'ya 1 TL üzerinden yazabilirim deyip, sonradan neden 0,80 TL'yi kabul edeyim? Bunun da kanıtını bir önceki mesaja ekledim ki, buna da cevap bulamadın

Ancak işin Tha tarafına gelirsek, çok aşırı ve gereksiz bir tepki veriyorsun. Bunu tüm samimiyetimle söylüyorum. Ayrıca biz burada neyi tartışıyoruz? Alt tarafı bir makale işinde kendisi beni tercih etti. Bu konuya neden bu kadar agresif yaklaşıyorsun? Kendisi sana teklifini sunmuş, sen de reddetmişsin. Ancak sen de biliyorsun ki, alt limit uygulamasına duyarlı olmayan makale yazarları, o kuralı çok rahat ihlal edebiliyorlar.

Burada bahsi geçen ticaret forum kuralları dahilinde gerçekleşmiştir. Dolayısıyla, burada bir kural yanlışı yoktur.

Edit: Başka bir kanıt daha ister misin? http://l1310.hizliresim.com/1g/z/u3p7p.png