MehmetY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende şuan cemaat okulundayım rahat değil evet sıkıyorlar. Doğa kolejinin eğitimi ve imkanları gerçekten güzel mi ? Eğitimi çokta iyi değil diyenler var. Bu arada teşekkürler.
Hangi cemaat okulundasin? Bu arada cok sikmiyorlar insanlar yanlis anlamasin, cemaatciler ocu degil . Dine biraz baski yapiyorlar ama dinle aran yoksa sadece nasihat veriyorlar. Benim cemaat okulundan ayrilma sebeplerim; kizlarla cok takiliyordum, erkeklerle fazla ilgilenmiyordum grubum yoktu samimi 4-5 arkadasim vardi, gozlerine batiyordu, sigaram ve kavgam vardi. Hatta cok iyi hatirliyorum yemin dahi ederim; Lise 1 firat kolejindeyken erkek arkasim ablasiyla gorusuyor diye, mudur konusmustu okulda fazla gorusmesin diye. Ama guzel gunlerdi.

Doga kolejine gelirsek; egitimi cok ust seviye. Imkanlari mukemmel; elinde ipad ve iphone herkesin . Hocalar geneli kadin, bizim okulda, 2 tane erkek ogretmen vardi. Mudurumuz kadindi, cok cana yakindi herseyle ilgileniyordu, ilgilenmesinin sebebide babamdan dolayiydi. Egitimi iyi degil diyenler acaba orada okudu mu diye soruyorum ben? Ben sahsen orada okudum, kizlarla ugrasmam ders calisirim dersen cok cok cok ilgi gosteriyorlar. Kizlarla ugrasirim ama yinede biraz derslere calisirim dersen yine cok cok cok ilgi gosteriyorlar. Birde derslerime calismam dersen, zaten geciriyorlar (anlayin) . Doga kolejinde, cemaatteki gibi calismayana ilgi gostermiyorlar yok.

Ben ozel fem dershanesinede gittim ve ozel kultur dershanesinede gittim, ordanda atildim. femin durumu cemaatteki okullarla ayni; calisirsan ilgi var, calismazsan bos bos... Ama kulturde oyle degildi, ilgileniyorlardi.