Tanıtım yazıları yalnızca adından da anlaşılacağı üzere sitenizin tanıtımının yapılmasını sağlamaz, bununla birlikte özellikle de SEO açısında fevkalade faydalar sunar. Kaliteli bir tanıtım yazısı ile birlikte başarılı mecralarda yayınlanmış tanıtım yazıları Google tarafından gerçekleşen son algoritma güncellemesi sonrasında link alımından çok daha olum etki bırakır. Bu etkinin en önemli yanı uzun soluklu ve kalıcı olmasıdır.

Google örümcekleri tarafından sıkça ziyaret edilen yani güncel internet sitelerinde yer alacak tanıtım yazısı içindeki linkler ve anahtar kelimeler kısa sürede bu örümceklerin ilgisini çekecektir. Söz konusu tanıtım yazısının yayınlandığı mecradan sitenize gelen örümcekler artık çok daha sık bir şekilde sitenizi ziyaret etmeye başlarlar. Bu da indekslenme hızını artırır. Ayrıca örümceğin geldiği yani tanıtım yazısının yayınlandığı sitelerin IP bazında farklılıkları bu etkinin yoğunluğunu belirleyen önemli faktörlerden biridir. Aynı zamanda yine o mecranın özgün içerik üreten ve güncel bir yer olması Google’ın gözünde kalite anlamına geldiği için oradan gelecek linkler de sitenizin kaliteli olmasına ciddi katkılar sağlar.

Google’ın güncel algoritmasının gözbebeği olan tanıtım yazısı çalışmanızı bizimle yapın ve farkı görün!

Tanıtım yazılarının yayınlanacağı siteler özel mesaj ile gönderilecektir.

Tanıtım yazısı uzman makaleci kadromuz tarafından 200+ kelime olarak yazılacaktır.

Fiyat: 30 TL
Teslim Süresi: Gün İçinde
Ödeme yolları: Garanti Bankası, İş Bankası, Paypal, Misli.com