mutluolmakicin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bazı sitelerim aramalarda çıkmıyor spam olmadığı halde, spam ip diye düşünüyorum
Hocam videoyu izlerseniz google sisteminin nasıl çalıştığını ve diğer spam sitelerin sizin sitenizi etkilemeyeceği konusundaki google yöneticileri tarafından yapılan açıklamayı görürsünüz...

http://www.youtube.com/watch?v=fmMyy...aHIm9_Fuz1pAcZ

Founders adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
benimde aynı şekilde bir kaç sitem var spam olmadığı halde aramada değil 5 6 kez host değiştim yine fayda etmedi. benim bildiğim bir ip spamı aşırı mail yollamadan spam yer o zaman senin siteden gonderilen mailler gmailin spam klasorune düşer aramalarda böyle ipten spam olacağını sanmıyorum site ile alakalı bir sorundur öyle bişey olsa google bunuda bloglarında belirtirdi belirtiysede haberim yok.
hocam maillerinizin spam'a düşmesi öyle birkaç bin mail ile olmaz bence milyonlarca mail göndermeniz lazım smtp ile gönderilen maillerde ise google gibi sunucular ssl sertifikaları kontrol ediyor yani gönderen sitenin kaliteli bir ssl sertifikası var ise mailin inbox'a düşme ihtimail çok büyük ssl sertifikası yok ise büyük bir ihtimal spam olarak algılanıyor..