Gencecik insansın kardeşim, iş ve okulu aynı anda yapabilirsin.

Vizelerde böyle dene, yapamazsan final döneminde yoğun tempoya girer; seneye de kursu yazılırsın.
aynen böyle yapıcam
Canım kardeşim, Bekarım. Vardiyalı çalışıyorum pazar tatilim yok, AÖF okuyorum. Anlatımlı ders kitapları aldım. İnternetten test çözüyorum. Arada roman okuyorum. Diğer zamanlarımı da ailemle geçiriyorum ve yaşım 30.
Dershaneye gitmene gerek bile yok. günde 3 saatini ayırsan Okul bitiminde en azından memur atamalarını çok rahatlıkla kazanırsın. Genceciksin. OTUR biraz düşün. Zaman çok çabuk geçiyor haberinde olsun. SAĞLICAKLA..
teşekkürler abi dedigin gibi yapıcam acaba sana yararı olan test kitapları falan varmı başlıyayım ordan bana verdiler şimdi onlara göz atmaya başlıcam seninde tavsiyen varsa onlarıda göz önünde bulundururum
Ben geçen sene dershaneye gıttım. Açık soylemek gerekırse kıtaplar cok guzel. Kıtaptan duzgunce calısırsanız dershaneye hıc gerek yok kolay gecersınız. Ha ben dershaneye gıttım Onur belgesı verdıler yuksek ortalama yapınca sız onu yapamazsınız eksıgınız o olur okadar

onur belgesine gerek yok okul bitsin yeterli yahu senin önerebilecegin kitap falan varmı kardeşim