Özel benim özelim ve ben bunu paylaşmak istedikten sonra 7 düvel gelse ben bunu paylaşmak istiyorsam paylaşırım
Herşeye verecek bir cevabın malesef ki var mantıklı yada mantıksız tabiki. Moderatöre report da ettim aklınızda soru işareti kalmasın

Rahmi bey yada bir başka yetkili kurumsal düşünmek zorunda ve her yerde her türlü tartışmaya girmekten kaçınmalıdır ve ben Rahmi Bey'in bu davranışının bundan olduğunu size Farkettirmek isterim. Siz ve sizin gibi düşünenler sayesinde bugün halen yerimizde sayıyoruz. En ufak teşvik de bir art niyet arıyorsunuz! Bırakın da hep beraber kalkınalım, gelişelim, öğrenelim, paylaşalım..
Ok abisi büyüdükten sonra görüşelim.Doğrudur rahmi bey kurumsal olduğundan kaç tane iftira attı üstüme

Bundan sonra ona like rahmi demek lazım her postu beğeniyor

Ayrıca konuda yazan 2 kişi resellerde kesintiler olduğunu söylüyor.Siz sanırım başka firmada barınıyorsunuz ki resellerinizde kesintiler olmuyor.Utanmadan yalan söylüyorsunuz.Böyle yazınca size inanıp başkaları da host alınca kesinti olduğunda,mağdur olduğunda adamın mağduriyetini siz mi gidereceksiniz.Asıl sizin gibilere inanıpta hosting kategorisinde host alıp mağdur olan tonlarca adam oldu.Apaçık reklam konusu.Son mesajımdır çolukla çocukla muhatap olacak böyle oyunlara gelecek bir adam değilim.Sen git ergenleri kandır.