ErkanEkin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar avusturyaya gitmek için almanca kursuna gitmek istiyorum kayseride önerebileceginiz bir yer varmı acaba ?

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:05:53 -->-> Daha önceki mesaj 15:39:20 --

arkadaşlar internetten dil öğrenile bilirmi sizce diyorumki eğitim seti alsam evde öğrenmeye calıssam ?
Size yardımcı olmak için soruyorum, nasıl gideceksiniz? Aile birleşimi mi? Evlilik mi?
Düzeltme; eğer bunlardan birini yapacaksanız kursa gidip Almanların düzenlediği sınava katılıp en az 60 puan almak mecburidir. (A1 Sertifikası) Eğer bu puana ulaşamazsanız gidemezsiniz 3 sınav hakkınız var.

Kursa neden gitmelisiniz?
Çünkü Geothe Enstitüsünün belirlediği eğitim saatine ulaşmak zorundasınız.
Yanılıyor olma ihtimalim var ama bu eğitim süresi 150 saatten fazla. Kursunuz, bunları Geothe Enstitüsüne vermek zorundadır.

Sınav nasıldır?
Sınavları anlama, okuma, konuşma ve yazma olarak her biri 25 puan üzerinden dörde ayrılır. Sınavlarda kopya ve torpil asla olamaz. bkz: alman disiplini.

Hangi Almanca kursuna gitmeliyim?
Kayseri'yi bilmiyorum fakat bundan 3 yıl önce Ankara'da sınava girdiğimde, Geothe Enstitüsüne yakın bir sürü kurs gördüm sınavı kazanma garantisi veriyorlar, yani sınavı kazanamazsanız kurs için ödediğiniz parayı size iade ediyorlar buna Geothe Enstitüsüne ödeyeceğiniz ücretler dahil değildir. Kayseri'de de belki vardır öyle kursalar, önceliğiniz bu kurslar olsun.

Tüm bu söylediklerim, aile birleşimi ve evlilik için geçerlidir.
Bunun dışında Almanca orjinal ve köklü bir dildir, sadeleştirilmemiştir.
Bu sebeple, Almancayı internetten veya tek başınıza kitaplardan öğrenmeniz çok zor olacaktır.