English adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim reklama ihtiyacım yok Neyimi reklam yapıyorum orası da akıllara takılan bir soru Sen daha ne dediğini bilmiyorsun.Burada firma reklamından bahsediyorum ben .Ayrıca reklam yaptığını tek ben yazmadım gördüğün gibi benim gibi düşünenler de var. Bak rahmi bey benim aleyhime yazılan yazılara like atıyor.Oysa ki bunu benim yaptığımı söylemişti.Yukarıda kaç tane yalanını yakaladım hiç birine oturupta cevap veremedi.Birde bana iftira attığımı söylüyor.Bana cevap hakkı tanırsan mutlaka yazacak bir şeylerim vardır.Ayrıca sana neden özel mesaj atayım banane.Sen verdiğim repi reklam edersen bende böyle kendimi reklam ederim senin deyiminle.Sorunun varsa moderatöre report edebilirsin yoksa sen uzattıkça bende yazmaya devam edeceğim.

Not: Rep paneli kişiye özeldir,burada ifşa edersen sonuçlarına katlanırsın
Özel benim özelim ve ben bunu paylaşmak istedikten sonra 7 düvel gelse ben bunu paylaşmak istiyorsam paylaşırım

Herşeye verecek bir cevabın malesef ki var mantıklı yada mantıksız tabiki. Moderatöre report da ettim aklınızda soru işareti kalmasın Rahmi bey yada bir başka yetkili kurumsal düşünmek zorunda ve her yerde her türlü tartışmaya girmekten kaçınmalıdır ve ben Rahmi Bey'in bu davranışının bundan olduğunu size Farkettirmek isterim. Siz ve sizin gibi düşünenler sayesinde bugün halen yerimizde sayıyoruz. En ufak teşvik de bir art niyet arıyorsunuz! Bırakın da hep beraber kalkınalım, gelişelim, öğrenelim, paylaşalım..