Aşırı yoğunluğu kaldıramıyor o zaman bu marmaray onu mu anlayalım ?
Öyle bir ortamda yüzlerce kişi yürüyerek yola devam ediyor ve bu normal yani öyle mi?
Neyse, bu tarz tartışmaları pek sevmem. Ama sizin yorumunuzu görünce yazmadan da geçemedim. O kadar basit bişeymiş gibi yazmışsınızki gören ordaki yüzlerce vatandaş normal yolda yürüyor sanır..
Son olarak elbette böyle bir projeyle / projelerle gurur duyuyoruz. Bunun aksini söyleyenden şüphe ederim.
O kadar kişinin yürüyerek geçmesi tabii ki normal değil ama ben böyle büyük bir projede böyle ufak bir ayrıntıya aynı zamanda tehlkesi olmayan bahsettiğiniz gibi facialık bir durumu olmayan ayrıntıya takılıp kalmanıza şaşırdım. Siz bir arabanın 3 kişilik arka koltuğuna 10 kişi binip hareket halindeyken o kapının kilidi kırılıp açılırsa araba durur o kapı onarılana kadar hareket etmez değil mi? Mantık basit yani misal 10 kişilik alana 100 kişi girip kapıya dayanırsa tren durmak zorunda kalır. Kapı açık 1000 yolcusuyla hareket etsin o zaman işte facia mı olsun?
Böyle büyük bir projenin yanında devede pire kalan basit bir konu hakkında böyle açıklama yapmama gerek bile yok. Medyanın provokasyonuna gelmeyelim farklı kaynaklardan haber alıp kendi içimizde tartmamız lazım bilgileri. Tek tarafı okuyup facia oldu demek çok yanlış.
Hayırlı akşamlar