Merhaba arkadaşlar, bu yazacağım makale size gerçekte ama gerçekten yardımcı olacağına inanarak yazıyorum, makalemizin konusu başlıktan’da anlaşılacağı gibi WordPress sitenizi kolaylıkla klonlamayı göstereceğim.
Klonlama Nedir ?
Klonlamanın tabiki derinine inmeyeceğim zaten sayfalar yetmez her neyse ben sadece bize gereken kısmını anlatacağım, klonlama bir’şeyin birebir aynısını yapma anlamınına gelir aynı zamanda kopyalama’da diyebiliriz.

Klonlama Ne İşe Yarar ?
Mesela 1-2-3 ve ya daha fazla bir WordPress Altyapısını kullanan bir web sitelerimiz var hepsinin domaini farklı olsa’da biz içlerini aynı yazı , aynı sayfa , aynı özellikler ile dolduracağız bunu tek tek yapmaya kalksak saatlerimizi alır özellikle’de sitelerimize premium tema kurarken bu iş çekilmez oluyor, ama bu göstereceğim teknik ile WordPress Sitelerinizi Klonlayabileceksiniz.
Klonlama İşlemi Nasıl Yapılır ?
Yukarıda Klonlamadan baya bir bahsettik şimdi bunu nasıl yapacağımızı öğrenelim.
ben sizler için daha iyi anlayasınız diye resimli yapmaya karar verdim, sizlerden istediğim bu yazımı yardımcı olduysa bir yorum yapmanız istersenşz sosyal ağlardada paylaşabilirsiniz. Her Neyse
Resimler
=> Eğer Dışa Aktaracaksanız
butonuna tıklayıp =>

Aktarım Dosyasını İndir Demeiz Yeterli.
eğer İçe Aktaracaksınız => butonuna basıp

seçeneklerinden

Seçiyoruz Ve

Xml Dosyamızı Seçip Gönderiyoruz Ve Hepsi Buka dar takıldığınız yer olursa yorum atarak bildirebilirsiniz.

Kaynak : Harbiukala