AbdullahCali adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çoğuda sanıyor ki botlar değişik ip adresinden gelemez yada fare hareketi yapamaz (evet php bottan bahsediyorum)

ben senin koşullarında bot yazıcam diyorum. Php olucak vs sunucuda çalışcak, zaten bunun için satmıyor musun botu? bu konuda güvenilir demiyor musun? bende sana diyorum ki buna görede bot yazılır.

sen diyorsun piyasadaki bir çok botta göre koruma sağlarım.
bende o zaman sana şunu söyleyim. bir bot siteye göre yazılır, hangi önlemi alırsa alsın bot yazılır. fare hareketinden ziyade captcha diye sistem var belki araştırırsan aklına fikir gelir.(ilk fare hareketi olur sonra kod yazar sonra babasının ismini sorar sonra tekrar fare hareketi olur sonra tekrar captcha kod sorar sonra site içeriği açılır bla bla bla)

özet: captcha yı tanıyabilen yazılımlar fare hareketinden aciz mi sanıyorsun
Aradığım postlar bunlar teşekkürler Yanlız atladığınız noktalar var.Zaten sistem hızlı bir banlama söz konusu değil botlar sürekli gelicek dimi.Siz yaptınız botu 1 gün sonra banladı.Ben burda mesela fare hareketi söylemesem siz ban sebebini bulabilir miydiniz ?

Ben burda zaten geçilmez demiyorum milletede hadi sıkıysa gelin içerik çekinde demiyorum.Demo vermeyede yanaşmıyorum zaten O zaman bu işin ne anlamı kalır.

Google banlamacağını bilsem google botu istisna tutarım.Diğer kişilere yazıları resim içinde oluşturmuş veririm.Üstüne logo vs basarım.Al sana resim.İlla bota önlemse mesele çok şeyde yapılır ama ne kadar kullanışlı olunur bilinmez.

Evet böle sistemi eleştirin canımı yiyin.Konuyu okumadan yorum atıyor arkadaşlar.Deyin bundan bundan dolayı olmaz böle aşarım.Bizde bir şeyler düşünelim.