Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öteki arkadaşta online değil sevmedim bu işi ,sen yap gel bu işi.Ben hosting ipsinden bulucam diyorum adamlar hala curl le gelirim diyor Proxy ile gelirim diyor. Çoğuda sanıyor user agent e google bot yazmakla yakalanmayız.

Burda hemen bir tespit yok.Bir kere gelir bot 2 kere gelir sonra ban.

Millete bişi anlatamıyoruz. Kimisi konuyu hiç okumuyor %100 önlem olmaz diyor.

Ne kadar boş adam varsa r10 da toplanmış bir okuyun şu konuyu ona göre yorum yapın.Kusura bakmanda bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmuşsunuz.
çoğuda sanıyor ki botlar değişik ip adresinden gelemez yada fare hareketi yapamaz (evet php bottan bahsediyorum)

ben senin koşullarında bot yazıcam diyorum. Php olucak vs sunucuda çalışcak, zaten bunun için satmıyor musun botu? bu konuda güvenilir demiyor musun? bende sana diyorum ki buna görede bot yazılır.

sen diyorsun piyasadaki bir çok botta göre koruma sağlarım.
bende o zaman sana şunu söyleyim. bir bot siteye göre yazılır, hangi önlemi alırsa alsın bot yazılır. fare hareketinden ziyade captcha diye sistem var belki araştırırsan aklına fikir gelir.(ilk fare hareketi olur sonra kod yazar sonra babasının ismini sorar sonra tekrar fare hareketi olur sonra tekrar captcha kod sorar sonra site içeriği açılır bla bla bla)

özet: captcha yı tanıyabilen yazılımlar fare hareketinden aciz mi sanıyorsun