Öncelikle teşekkür konumu baltalamaktan vazgeçmelisin English.. Kendimce teşekkür ettim ancak sen sanırım hayatında teşekkürü reklam olarak bildin kavradın. O sebeple sana göre bu davranışım reklam olarak görüldü. Reklam yapmamam gerektiğini bana mesaj yoluyla bildirip geçebilirdin ama sen ne yaptın ? Eksi rep verdin, konuda adın geçmese yazmayacaktın belki ama o adını sen geçirttin. Ben durduk yere English şöyle böyle yazmadım '' SS '' de koydum adın o sebeple geçti. Madem açtığım teşekkür konusu reklam idi ve sen beğenmedin report etseydin moderatöre ?
Bak ne diyeceğim; Bana göre de sen şu an kendi reklamını yapıyorsun forumda 
Benim bu dediğim ne derece mantıklıysa senin teşekkür konumu reklam olarak görmen de o derece mantıklı.
Eloxy'e gelirsek.. Evet kesintiler oluyor tabiki ama bu bugün bir isimtescil'de bir dhs'de de oluyor. Bu sistemi insan vücuduna benzetebilirsiniz. Sonuçta bazen herkes fiziksel ve ruhsal bağlamda problemler yaşayabilir. Hosting hizmetleri de böyledir. Bazen kesintiler yavaşlamalar olur tabiki. Ancak bu her gün her saat oluyorsa sorun vardır demektir. Ancak Eloxy kalitesinde böyle bir durum söz konusu değil. Ben aldığım hizmetten gayet memnunum. Hoş görün ki kapitalist sistem memnun kalmıyorsanız neden başka bir hizmet veren firmadan yararlanmıyorsunuz ? Neden bir karalama çabası içerisindesiniz ?
Benim reklama ihtiyacım yok

Neyimi reklam yapıyorum orası da akıllara takılan bir soru

Sen daha ne dediğini bilmiyorsun.Burada firma reklamından bahsediyorum ben .Ayrıca reklam yaptığını tek ben yazmadım gördüğün gibi benim gibi düşünenler de var. Bak rahmi bey benim aleyhime yazılan yazılara like atıyor.Oysa ki bunu benim yaptığımı söylemişti.Yukarıda kaç tane yalanını yakaladım hiç birine oturupta cevap veremedi.Birde bana iftira attığımı söylüyor.Bana cevap hakkı tanırsan mutlaka yazacak bir şeylerim vardır.Ayrıca sana neden özel mesaj atayım banane.Sen verdiğim repi reklam edersen bende böyle kendimi reklam ederim senin deyiminle.Sorunun varsa moderatöre report edebilirsin yoksa sen uzattıkça bende yazmaya devam edeceğim.
Not: Rep paneli kişiye özeldir,burada ifşa edersen sonuçlarına katlanırsın