Merhaba,

Bir arkadaşımın istegi üzerine forum domaini arıyorum, bu forum genele hitap edecek cins den olmak zorunda, r10 gibi düşünelim mesela 3, 4, 5 harf olabilir yada daha anlamlı domain olabilir.

Sadece genel forum sitesi olacak *******, r10 gibi yada sadece tek webmaster arkadaşlarımıza yönelik mesela şu grafikforum gibi boş domain bulan arkadaşımıza silver üyelik hediye olarak satın alacağım. (kalite gerektirir)

Çok daha iyi bir domain olur ise şayet gold üyelik alarak hediye edeceğim tabi bunun için o domain adının çok saglam olması gerek, belki diyeceksiniz ki saglam olsa adam sana neden versin belki ilgisini çekmeyen sektöre uzak olan arkadaşlar olabilir bu yüzden söylemek istedim.

Aranılan domain ya forum sitesine hitap, yada sadece webmaster kategorisine uygun olacak yada farklı bi önerisi olan var ise konu altı yada mesaj atsın ben kendilerine dönüş yaparım, şimdiden çok teşekkür ederim sagolun

Bu arada bu isim yakın bi kardeşime verilecek kendisinin de benden böyle bir şey istemesi benide harekete geçiridi.