RadloF adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
konu hakkında bilgi almaya çalışıyorum bilgim yok ama geçen gün 10 tane iphone5 kapagı aldım kuzu kuzu geldi bende şaşırdım şansa geçti galiba amcamın marketi var onun üzerine getirsem vegi numarası falan var acaba gelirmiki kdvleri ödeyerek
Hocam 10 tane iphone kapağını adam mektup zarfına koyuyor afedersin 1200 ürünü neresine koysun adam? Koliyle gümrükten mi geçsin? Olayla ilgili size geri dönüş yapmıştım maliyetlerle ilgili.
Yanlış anlamayın ama herkesin her işi yapmasına gerek yok hocam en iyi bildiğiniz işi en iyi şekilde yapın geliriniz gayet güzel olacaktır.Yoksa 3.000 TL param var e-ticarete girmek istiyorum ne yapmam lazım yok 10.000 TL kredi çekicem hangi sektör? Bunları biz size söyleyeceksek iş kurmanızın mantığı kalmıyor zaten.Benim yaşım 20 ben bu işin okulunu okuyorum ve emin olun bildiklerimin %70'ini araştırarak öğrendim.Geri kalanınıda okulda gösteriyorlar zaten bildiğim şeyler üzerine pratik yapmış oluyorum.
Bilmediğiniz sektörde bir işe girecekseniz uçurumun kenarına paşa paşa yürüyerek gelmişsiniz demektir.Aşağıya atlayıp atlamamak sizin elinizde ve tecrübelerinize bağlı.Ama emin olun bu gireceğiniz sektörde sizi aşağıya itmeye çalışanlarda olacaktır.
Saygılarımla.