Konuyu açan arkadaşım;
Aslında sorunun basit bir sorun değil. Bir sevgilin varmı bilemiyorum ama varsa sıkıntıların dahada artar. Bunun nedeni her şeyden etkilendiğin için ilişkinide tam rayıya oturtamayabilirsin. Bu zamanla belli olacak bir şeydir. İlişkide baskılara kadar gidebilecek bir durum. Çünkü izlediğin/okuduğun/gördüğün her neyse onu sevdiğin insanla yaşayacak gibi görebilirsin. Bu aslında dışardan bakılınca yerine göre saçma gelebilir partnerine. Çünkü baskı uygulamadan ne hissettiğini anlatamayacaksındır.
Yengeç burcuyum demişsin, evet yengeç burcu duygusal olur. Ancak sadece problem duygusal olmakta değil. Burada ki sorun tam anlamıyla fikirlerinin oturmaması. Yani bir nevi olgunluk süreci. Yaşının da kaç olduğunu bilmediğim için tam bir şey diyemem. Yani en azından 1 yıl öncesine kadar nasıldın? sorusunu sorabilirsin kendine.
Bir dizi izlerken gülerek ve kendini kaptırmadan izleyebiliyormuydun misal? Evet diyorsan dediğim gibi kişisel gelişimin ile alakalı.
Çoğu insanda vardır. Hatta o kadar ileri sınıflandırılabilir ki kişiler dizi film dahi izlemiyor.
Çünkü çoğu dizide para ve güç konuşur. Bu tür insanlar filmden etkileneceği için kendilerini zayıf görürler.
Anlayacağınız gibi ciddi sıkıntılara yol açabilecek psikolojik baskılara kadar gidebilecek bir durumdur. Tavsiyem; Bu problemin sıkıntılı olduğunu anlamanız ve ona göre davranmanız. Yani, gerekirse bir süre sizi üzecek veya etkileyecek faktörlerden uzak durun. Daha çok güldürecek ve eğlendirecek aktiviteler üzerinde yoğunlaşın.
Hocam bu olay 2 sene oncede vardi simdide var.Oyle filmlerde cok fazla gulmem , mesela millet recep ivedik vb. tarzi seylere kahkaha atarken ben sadece gulumsuyorum komik gelmiyor.Hic gulmeyen biri de degilim aksi takdirde arkadas ortaminda asiri derecede eglenirim.