maniaccoder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Neticede forumda geçmişte 10 TL altı işlemlerde iTrader kullanma yasağı vardı ve bu sayfada apaçık belirtilirdi. Daha sonrasında bu uygulama kaldırıldı.

Her şeyi bir kenara bırakalım. Bizim iTrader kasmak gibi bir derdimiz nasıl olabilir. Bana gösterdiğiniz iTrader puanınızın 2 katı var bende.

Ve forumda da size bunun 5 katı adam getirebilirim benimle ticaret yapmış ama iTrader kullanmamış.

Bize saldıran herkese like basıyorsunuz teşekkür edeni de eksi rep basarak korkutuyorsunuz.

Bizim bu tarz konular açarak / açtırarak reklam yapmaya ihtiyacımız yok. Hem r10 üyeleri hem de yönetimi reklama ihtiyacımız olduğunda izlediğimiz yöntemin legal olarak reklam vermek olduğunu çok çok iyi bilmektedir.

Sizin amacınız sürekli bize karşı olan konularda negatif davranış sergileyerek yıpratma çabasıdır ama gördüğünüz gibi hiç kimse sizi ciddiye almıyor.

-Reple kim neden korksun.Ayrıca size yalan hiç yakışmıyor.Benim forumda kullandığım toplam like sayısı "6" Ve hiç adetim değildir like atmak.Bunu siz yapıyorsunuz maalesef.Ayrıca benim itrader almadığım ve geçmişte kullanıpta kapattırdığım 2 tane üye adım var.Yani forumda çok eskiyim.Şimdi itrader yarışına gireceksek nickleri yollayım toplam itraderleri yarıştıralım.Beni ciddiye alıp almadıklarını da siz bilemezsiniz.Ben ciddiye alınmıyorsam siz hiç alınmadınız konuda göründüğü gibi