beachturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yahu şu konuya yorum yapanların kaçı evli ? ben öldükten sonra eşim hesabıma girmiş birşeyler paylaşmış r10 u ne alakadar eder ?
Öncelikle bana cevap hakkı doğduğu için yazıyorum. Senin peki kackere baban oldu gitsin kendi profilinde paylaşsın. Ona kimse birşey demiyor fakat adamın profiline gidip paylaşması saçmalık. Şimdi oradan başıboş adamın birisi altında farklı yorumlar yazsa senin için rahat edermi? Birtanesi çıkıp desekki bu adam bu kadar pisti yada bu kadar kötü bir adamdı bana şöyle şeyler yaptı yada bu adam dolandırıcıydı haramdan başka birşey yemedi gibi şeyler bunlar örnek belkide küfür bile edebilir birtanesi hoşuna gidermiydi?

gitsin nerede paylaşırsa paylaşsın fakat olması gereken o profili silmektir alsın yedeklerini başka yerde saklasın yada dışarıya kapatsın ama burada farklı bir şey görünüyor.

yada arkadaşların dediği gibi psikolojik olarakta etkileniyorlardır kardeşi,akrabası vs resimi görür görmez herşey aklına gelir birde dediğimiz gibi arkadaşları var herkes senin özelini görmek zorunda değil kocanı yad ediyorsan başka yerde edebilirsin.