Merhaba; Konunuza fiyat teklifi için yazmıyorum sadece bikaç noktaya dikkat çekmek sitiyorum.

Yıllardır sektörün içerisindeyiz. Hepiniz en az benim kadar iyi biliyorsunuz ki Wordpress sıkıntı çıkaran bir sistemdir. Nasıl derseniz. Yanlış bir bileşen veya yanlış şekilde ayralanmış bir temadan dolayı site sunucuyu kasar. "Kesinlikle sorun yaşamazsınız" ibaresi neye göre söyleniyor ben anlam veremiyorum.

Adamın sitesi 50k Görsün birde scriptinde hata olsun ozaman bakalım sorun yaşanmıyormu? 50k görmesine bile gerek yok 10-20 kişi girdiğinde bile scriptte hata varsa sorun çıkarır.

Başka bir konuya da yazdım. %100 garanti vermeyin sonra müşteriden kaynaklı sorun olur adama laf anlatamazsınız. Bana garanti vermiştiniz der adam haklı olarak ozamam müşteriye dedicaded mi hediye edeceksiniz?

Makul değerlerde müşteriye yardımcı olarak problemler çözülür. Örneğin bir film sitesi müşterim var adamın scripti güzel optimize edilmiş. 1000 Online gördük sorun çıkmadı. Ama bir plugin yüklüyor bir bakıyorsunuz cpu değerleri tavan yapmış.

Tamam cloudlinux vs kullanılıyor olabilir sunucuda sunucunuz kasmaz ama müşterinin sitesi açılamaz hale gelecektir.

Bence hosting firmalarının bir araya gelerek bazı noktalarda ortak fikir sahibi olması gerekir. Hem müşteriler için hemde hosting firmaları için.

Kimin garantisi var sunucusunun bozulmayacağına? Varsa öyle sunucu %100 bozulmayacak bize de önersinler bizde alalım.

Hayırlı satışlar herkese.

Yanlış anlamayın amacım kesinlikle satış baltalamak vs değil. Mantıksız konuşuyorsam belirtin mesajımı hemen silerim.