Regedit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu vatandastan reseller aldim. An itibariyle butun sitelerim kapandi adam resmen dolandirdi beni yaziklar olsun allah colugundan cocugudan cikarsin.
Ya bunun zaten kendisi çocuk Allah çoluğundan cocuğundan çıkartırmı bilinmez ama sizin yapmanız gereken çok basit, bakın bir olayımı anlatayım size.

1-2 yıl önce paypalımdan ciddi bir miktar para çalındı; Paypal ile ortak çalışma sonucunda ip adresinden tutunda kişinin ailesinin adresine kadar herşeyi buldum. 3-4 tane ergen bebe yapmıştı. Kişilere olayın tazmini için 1 hafta verdim, benle dalga geçercesine umursamadılar. Gittim savcıya verdim, 1 yıl sonra ellerine dosyalar gittiğinde artık kendileri beni arar oldu. Paramıda fazlası ile aldım. Ha ne oldu, artık bunlar hayatı boyunca net üzerinden birisini dolandırmayı bırak, bir kuruş fazla ödeme ödeseler arar sorar hale gelirler.

Kolay değil Ağır Cezada görülen bir mahkeme. Amacım akıl vermek değil ama bunu yapın, 15 dakikanızı ayırın, hepiniz pc kullanmayı bilen insanlarsınız kendiniz yazın dilekçeyi savcılarımıza gidin bizzat bırakın.

Ha geç işliyor böyle şeyler, küçük illerde daha hızlı. Amaç 30 tl değil, sizi enayi yerine koymasının bedelini maanen ödemesi.