qLd adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Onceki mesajlarimdan birindede soylemistim zaten, sadece severler yada hoslanirlar. Fakat musluman bi Turkle Ukraynali bi kizin evlendigini dusunsene. Tamamen farkli kulturler, -ki konuda daha once tartistigim sahis arada 20 yas farktan bahsediyordu. Slav ulkelerinin kadinlari ortadogu erkeklerinden hoslaniyorlardi, bunlara bizde dahiliz. Fakat artik oyle degil malesef. Gun gectikce kotu iliski yada evlilik ornekleri cogaldigindan artik onlarda istemiyorlar.

Finlandiya'da arkadaslarimdan birinin arkadasi turkle evliydi. Kizla adamin arasinda yaklasik 10 yas kadar fark vardi. Adam evlenene kadar melek gibiyken evlendikten sonra kizi dovup kufretmeye baslamis. E tabi sonucundada bosanma. Kim dayanir ki oyle bi duruma? Hele ki ozgurlugune duskun avrupali kizlardan bahsediyoruz. Kiskancliga bile dayanamazlar kolay kolay.
Inan bana su anda ukraynaya rusyaya gidip evlenecek hem Turk hem musluman yoktur. Yapan ya bilincsizdir yada musluman degildir. Herkesin musluman oldugunu dusunuyorsunuz ve bunu belli etmemeye calisiyorsunuz sanirim. Anliyorum. Cevrem ateist kayniyor, cogu muslumandan daha iyi insanlar . Konuyu saptirmayayim.

Cok rahat evlenirler fakat Turkiye'ye gelmemesi gerek mumkunse vatandaslik alsin gelmesin. Cunku buraya gelince kizlari begenmeyecek. Bizim abazanlar kizi kesecek, adam ya katil olacak ya da evden cikartmayacak. Turkiyede tecavuze bile ugrar o. Sen ithal et baskalari baksin Turkler daha mantikli olsa hoc sorun kalmaz. Herkesin musluman olmasi gerektigine inanarak bile o kizi yasatmazlar. Iki gun sonra carsafa sokmaya kalkarlar.

--Tecrubeyle sabit (bi akraba)--

Sent from my GT-S5660