netkoLiX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@Maximusfel;

Yaptığın doğru değil dostum. Kendine yapılmasını istemediğin hiç bir şeyi karşındakine yapmayacaksın.Ancak halini anlayabiliyorum, bir zamanlar kimler neler yapmadı ki? Şimdilerde bakınca neler geçmiş; ne pişmanlıklar yaşanmış hepsi net gözükebilir.

Buradan tavsiyem ona dair umut yoksa hiç bir şekilde aklınıza getirmemek. facebook, msn, skype vb. Her yerden silmeli ve unutmak istemeli. Yaptığı yazışmaların sana dokunan taraflarını düşünüp unutmalı.

Bu sayede bir nebze kendi felsefen eşliğinde yaptırımlar yapabilirsin. İlişki iki kişiliktir.

@sarfom94; İlişkiler sadakat üzerine kurulmalıdır. Ihanetin bedeli yoktur.

Aşk çok kısa süren bir duygudur. Aşk ile başlar sevgi ile devam eder. Bu sağlıklı bir ilişkinin raporudur. Bunun yanı sıra hem sevip /üzen karakterlerde vardır. Bunlar olgunlaşmamış kişilerdir. İlişkinin güzel olması için zaman en önemli ögedir. İlişkiniz varken ne olursa olsun verdiğiniz sözlerden kaçmayın, sadakatden ödün vermeyin. Kendinize yapılmasını istemediğiniz hiçbir şeyi ona yapmayın. Doğru olanın yüzü yerde olmaz. Karşındakinden bir anlık öfke ile nefret edip ona zarar verecek davranışlar içersine girmemek için, her zaman bu felsefeden yetinin.

Bayanların özleri çiçek gibidir. Erkekler ile eşit olmalıdır ve onları şımartmalıyız. Hayatınızda en çok pişman olacağınız durum: Sevdiğiniz insanı kaybetmek olacaktır.

Kaybettiğiniz zaman; hırs, öfke yerine ben ne yaptım demeli insan. Çünkü çoğu zaman hatayı erkekler yapar. Bir kadını anlamak zordur, ama anladığınız zaman onunla bir ömür boyu mutlu yaşayabilirsiniz.

Yüce Allah herkese istediği gibi yanına yakışan, yemek yapmasını bilen, titiz hanımlar nasip etsin.
Çok güzel yazmışsın

Bende dershaneden birine aşık oldum facesine baktığımda çıktığı var gibi duruyor daha yeni tanıştım üstelik biraz zaman geçsin belki olur diyorum