İş misin siparişmisin nesin allah cezazı versin ne deyim
ben Ukrayna avruma degil demedim sen gene konuşuyon ben Ukrayna diyom aradaki fark bir git allah bilgin gibi yapsın senin ben 5 yaşında beyne sahipsem sende 1 yaşındaki zekaya sahipsin :
bir ülkeye gitmişsin kendini adam sanmışsın ama peş para etmez karakter bozuklugu olan adamın önde gidenisin.
allahın ergeni.
Yahu her 2 postta tekrar ettigin seyi inkar ediyosun simdide

Ben Ukrayna diyorum sen avrupa diyosun diyor hala. Bak ne dedim, Letonya-Litvanya-Estonya'da sovyet ulkeleridir. Kulturleri hemen hemen birbirine benzer. Avrupanin dogusunu batisini ayirt etmekte zorlanip, gelip bana ergen deme cesaretini kendinde nasil buluyosun anlamis degilim. Bak tekrar soyluyorum, bilmiyorsun madem git oku, ogren.
Oyle abim 38 yasinda 18 yasinda kiz aldi geldi demekle olmuyor bu isler. Git kendin gor once, bak ben gormedigim halde sana anlatabiliyorum. Cunku farkli yerleri gordum ve Ukrayna'yi gormeme suanlik gerek yok. Afedersin, insanlari yanlis bilgilendirmek yerine varsin adam olmayayim. Bunu olcebilecek kapasitede degilsin malesef. Sen hangi konuda gordun Ukrayna'da yasayan ogrencilerin "hergun farkli kiz goturuyoz,hepsi bize hasta" dedigini? Onlar bile diyemedigi halde, sen Konya'da yasarken nasil bu kadar emin konusabiliyosun?

Avrupanin yarisindan cogu sirf bu zihniyet yuzunden bizden nefret ediyor biliyo musun?