Yeniceri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayatta en nefret ettiğim şeylerin başında gelir " Baltalamak " sözü. Buraya konu açıyorsan, her türlü yoruma saygı duymak zorundasın. Ben fikrimi belirtirim, bu da kurallar dahilindedir. " Neyin kafasını yaşıyorsunuz siz " diye ettiğin tabirde oldukça klasik oldu. Artık farklı kelimeler kullanın. Ben " Çok güzel sayfa hayırlı satışlar " yazsaydım teşekkür edecektin. Ama farklı bir yorum yazınca " Baltalama " oldu. Hadi kardeşim sana iyi satışlar. Bana göre 5 para etmez bir sayfa. Nokta...

ilk yorumunuzda sayfayla ilgili değil doğrudan benim siyasi görüşümle ilgili yorum yaptınız .

Yeniceri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sayfanda paylaştığın şeyler, düşünceni ortaya döküyor. Kötü konuşmak istemiyorum ama bu ülke bölünmez kardeşim. Boşuna heveslenmeyin.
Yani doğrudan şahsıma yönelik bir eleştiri yaptınız.Kaldı ki bu sizin haddinize değil.Ben sizin siyasi görüşünüzle alakalı bir yorum yapmıyorsam , aynı kurallar çerçevesinde sizde benim fikirlerim hakkında yorum yapamazsınız.Kaldı ki sayfayı bugün satın aldığımı bir önceki yorumumda belirttim.