bak velet adam ol adam gibi konuş lafı nerden nerere çektin ben hasta demedim ben turkde olsa almanda olsa farketmez adam gibi konuş yaşını bil git gör gel ondan sonra konuş
Bak profilimde ne yaziyor acaba? Tayland degil mi? Sence buralara gelene kadar avrupayi gezmedigi mi mi dusunuyorsun? Once bi konusmayi ogren, sonra gel bana velet deme cesaretinde bulun. 21 yasindayim, velet diyebilecegin cagi coktan gectim.
Sen daha belki sehirlerarasi dolasmamisken bak ben suan senden 5 saat ileride yasiyorum. Hemde daha bu yasimda, kendi basima. Kime nasil hitap ettigine dikkat et. Ben sana soyleyeceklerimi soyledim, "turklere hasta ukraynali kizlar" diyen sensin. Bende avrupa gormus ve hala yurtdisinda yasayan biri olarak sana bunun oyle olmadigini soyledim. Hala israrla yok abim 18 yasinda kiz aldi bilmem ne. Sen saniyormusun ki 18 yasindaki Ukraynali kiz hayatinin sonuna kadar senin abinle birlikte olur? Sovyet kulturunu ogrenmeni tavsiye ederim. Kahvaltida icki icen bi kulturu sen asla turk kulturune adapte edemezsin.
Haydi dahada alintilama postumu. Git oyle internetten ondan bundan duydugun laflarla kendi hayal dunyanda yasamaya devam et, belki bigun sende seni bekleyen Ukraynali hatunla karsilasirsin.
öncellikle Ukrayna rusyadan bagımsız dır ondan dolayı aç bir halka sahip aylık 100 dolara çalışırlar
internet diolup dedikleri 1 mbit bile olmayan internetleri vardır
suit otel odası günlük kirası 45 dolardır ( türkiyede 1.000 bin dolar) kızları güzeldir türk erkeklerine hayran olurlar cepinde 500 dolar ile git 2 hafta sağlam bir tatil yaparsın hemde en kral otelde en kral lokantalarda çünkü 1 işinin aylık maaşı ortalama 100 dolar .)
Buda soyledigin lafin kaniti. Goremezsin belki diye buyuttum o kadar. Avrupada o kadar erkek varken, bizim dinimiz dahi onlara tamamen tersken, evet bizim kara kasimiza kara gozumuze hastalar

Nasil bi ruyada yasiyosan artik